/Tarieven/vergoedingen
Tarieven/vergoedingen 2019-12-05T12:34:05+00:00

Tarieven/vergoedingen

45 minuten behandeling: € 55,-
(+ € 15,- voor de intake indien dit uw eerste afspraak is)

60 minuten behandeling: € 70,-
(+ € 15,- voor de intake indien dit uw eerste afspraak is)

90 minuten* behandeling + intake: € 95,-
(intake indien dit uw eerste afspraak is)

*De SKY muscle release behandeling van 90 minuten is ook zeer geschikt als preventieve werking of ontspanningsmassage. Eenmaal per zes weken is in de meeste gevallen voldoende.

Kunt u uw afspraak niet nakomen? Zeg deze dan minimaal 24 uur van tevoren af. Indien u dit niet doet, zijn we genoodzaakt € 55,- bij u in rekening te brengen.

** Na de behandeling ontvangt u van ons de factuur die u direct dient te voldoen. U kunt in onze praktijk contant betalen of ter plaatse het bedrag via internet overmaken. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden.

Tips:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden Shiatsu binnen de aanvullende verzekeringen. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om uw polisvoorwaarden te bekijken en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren of uw behandeling vergoed wordt. Meer informatie hierover vindt u op www.nvst.nl.

Wilt u ons bezoeken en u heeft een klacht waarvoor u nog niet eerder bent behandeld? Dan adviseren wij u om eerst met uw huisarts of specialist te overleggen. Onze consulten en behandelingen zijn geen vervanging van reguliere behandelwijzen.

Wij werken alleen op afspraak. Zo kunnen wij u direct en nog beter van dienst zijn.

Maak een afspraak