/Spanningen in het (gehele) lichaam en het gevoel dat u niet kunt ontspannen
Spanningen in het (gehele) lichaam en het gevoel dat u niet kunt ontspannen 2020-03-11T10:55:45+00:00

Project Description

Spanningen in het (gehele) lichaam en het gevoel dat u niet kunt ontspannen

Door de spanning die je ervaart, span je namelijk vaak ongemerkt je nek-, schouder-, en rugspieren. Doe je dit steeds en relax je niet? Dan gaan je spieren verzuren en pijnlijk aanvoelen. Ook pijnlijke kuiten en stijfheid zijn klachten die samengaan met lang gestresst zijn. Herken je dit?

Tijdens de therapie combineren wij die vormen van manuele therapie, zoals Shiatsu Namikoshi, Yasu Miyamoto Technique, Ken Yamamoto Technique, Doutai en Fascia, die het best passen bij u en uw klachten. Zo krijgt u als cliënt de optimale behandeling. De effecten van een SKY muscle release behandeling zijn vaak direct merkbaar; u ervaart een toename in uw bewegingsvrijheid en een afname van vermoeidheid en pijn.

De therapeut gebruikt tijdens de behandeling het eigen lichaamsgewicht en handen, duimen, handpalmen, vingers, ellebogen en knieën. Zo geeft hij de gewenste stimulans aan de vastgestelde drukpunten. Tijdens de behandeling, die ongeveer 90 minuten duurt, ligt u op een massagebank. Het is goed om van tevoren niet te veel te eten, geen alcohol te gebruiken, en makkelijk zittende katoenen kleding te dragen. SKY muscle release werkt door uw kleren heen; u hoeft zich dus niet uit te kleden.

< Terug naar behandelingen

Wij werken alleen op afspraak. Zo kunnen wij u direct en nog beter van dienst zijn.

Maak een afspraak