/Over ons
Over ons 2019-12-05T12:30:34+00:00

Uw lichaam in balans

Uw lichaam in balans krijgen én houden; dat is het doel van SKY muscle release. Dit doen wij met de techniek van sensei Yasu Miyamoto. Deze natuurlijke manuele geneeswijze kan u helpen bij klachten waarmee u al langer rondloopt of die u juist wilt voorkomen.

De SKY muscle release therapie geeft uw lichaam zijn natuurlijke weerstand, veerkracht en herstellingsvermogen terug. Het kan pijnklachten verminderen en verhelpen, maar is ook geschikt voor mensen zonder fysieke of emotionele klachten. Iedereen, jong en oud, kan de vitaliserende werking ervaren.

De persoon achter SKY muscle release is Michael Chung. Toen Michael, na betrokken geweest te zijn bij een auto-ongeluk, last bleef houden van diverse klachten belandde hij in het medische circuit. Strakgespannen schouders, pijn aan de bovenkant van de wervelkolom, uitstraling naar nek, schouders en hoofd; al deze ongemakken belemmerden Michael in zijn dagelijkse leven. En hoewel onderzoeken steeds weer aantoonden dat zijn klachten wel degelijk een oorzaak hadden, konden artsen hem niet helpen. Niet bereid zich neer te leggen bij een leven met pijn, ging Michael zelf op zoek naar een oplossing. Hij kwam in contact met sensei Yasu Miyamoto. De manuele therapie die sensei Yasu Miyamoto bij Michael toepaste – een combinatie van Shiatsu Namikoshi, Ken Yamamoto Technique, Doutai en Fascia– sloeg meteen aan. Met name het feit dat het behandelen van bepaalde drukpunten direct tot verlichting van de spanning en pijn leidde, ervaarde Michael als bijzonder. Dit wilde hij meer mensen laten beleven. En dus startte hij in 2015 als leerling van sensei Yasu Miyamoto en rondde hij diverse opleidingen af. Door de geleerde technieken in praktijk te combineren en toe te passen, is SKY muscle release ontstaan. SKY muscle release is lid van de NVST* en van de RBCZ**. * De NVST is een professionele beroepsvereniging voor therapeuten die met diverse manuele technieken op het lichaam werken. Alle bij de NVST aangesloten Shiatsu-therapeuten (klassieke vormen en Namikoshi), Bowen-therapeuten, voetreflexzonetherapeuten en massagetherapeuten zijn geschoolde professionals. De kwaliteit en professionaliteit van de leden wordt door de NVST bevorderd, gestimuleerd en gehandhaafd via een kwaliteitsbeleid. Na- en bijscholing, intervisie, visitatie en een klacht- en tuchtregeling zijn belangrijke onderdelen van het kwaliteitsbeleid. **RBCZ SKY muscle release staat geregistreerd in het Register van Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). De Stichting RBCZ is een overkoepelende en onafhankelijke kwaliteitsregistratie. Hier kunnen beroepsbeoefenaars op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen zich registreren in een kwaliteitsregister.

Wij werken alleen op afspraak. Zo kunnen wij u direct en nog beter van dienst zijn.

Maak een afspraak